Saa nähdä nukahtaako Arkadianmäen väki Ruususen uneen huhtikuussa. Ja kuka on se paha noita, joka tuo värttinän taloon!

Ihmettelen, jonkin verran sitä, että vaikka tilanne on ollut tiedossa ja nähtävissä jo viimeiset 15 vuotta, ei herätyksen suudelma ole kohdalle osunut. Nyt kun ”pusuja” sataa sekä lievempinä, että todella vakavina ilmiöinä, niin aletaan vasta hieromaan unisia silmiä! Enkä tarkoita tällä yhtä edustajaa, vaan ihan kaikkia, jotka ovat viimeiset 30 vuotta tehneet myyräntyötä nakertamalla sisäisen turvallisuuden juuret pilalle. Keväällä tilalle ihmisiä, jotka tietävät todellisuudesta!

VERKKOUUTISET:
Tarvitsemme lisää poliiseja
Lue kirjoitus

 

Yllä olevaan postaukseeni viitaten. Jopa Helsingin Sanomat ymmärtää tuhotyöt, jotka on 30 vuodessa saatu aikaan. Kolme ensimmäistä kohtaa on ratkaistavissa maalaisjärjellä!

Tässä tilanteessa ylipitkä koulutus vanhemmaksi konstaapeliksi ei todellakaan palvele ketään. Luovia ratkaisuja kiitos. Rikostutkijat palaa ihmisten oikeasti loppuun. Sitä ei edes rahalla muuteta. Työmäärät on saatava järjelliselle tasolle. Mistä rahat. Arvovalintojahan ne ovat – kovatkin päätökset. Jos ei ole ns. ”munaa” koviin päätöksiin, niin silloin on väärä väki päättämässä.

HS:
Rikokset jäävät tutkimatta, joten miksei poliiseja vain palkata lisää? Siihen on neljä syytä 
Lue kirjoitus

Maailma muuttuu. Lakienkin pitäisi.
Faktoja pöytään, kiitos